Doświadczenie, które zmienia

powrót do listy aktualności
System Poszkoleniu.pl – nowość w naszej ofercie

Miło nam poinformować Państwa, że w naszej ofercie pojawiła się zupełnie nowa propozycja. Jest nią portal Poszkoleniu.pl, umożliwiający dostęp do materiałów szkoleniowych, pomocy wdrożeniowych, dodatkowych inspiracji etc. Zakres jego możliwości jest znacznie szerszy niż wynikałoby to samej nazwy. System Poszkoleniu.pl dla naszych klientów oznacza między innymi:

• Niższe koszty niż w przypadku tradycyjnych materiałów szkoleniowych.
  • Możliwość utrwalenia materiału i kontynuacji procesu rozwojowego po szkoleniu.
  • Większe możliwości rozwojowe dla uczestników, poprzez dostęp do materiałów dodatkowych, artykułów, narzędzi, opracowań, związanych z tematyką szkolenia.
  • Wygodę dla każdego uczestnika szkolenia.
  • Działanie proekologiczne - dzięki temu rozwiązaniu oszczędzamy ponad 100 drzew rocznie.

Po zakończonym szkoleniu, każdy jego uczestnik otrzymuje indywidualną wiadomość e-mail z linkiem do naszego systemu. Po wejściu w link oraz po ustaleniu swojego osobistego hasła, uczestnik ma dostęp do wszystkich materiałów szkoleniowych (niekoniecznie ograniczonych do jednego szkolenia) w jednym miejscu. W przypadku zagubienia hasła, uczestnik może je wygenerować na nowo, przy użyciu swojego adresu e-mail. Ma dostęp do swoich materiałów 24/7 z każdego z każdego urządzenia, obsługującego przeglądarkę internetową. System jest na bieżąco administrowany, zarejestrowani uczestnicy mogą liczyć na pomoc on-line.

Więcej o Poszkoleniu.pl

Whale done! - relacje, w których wszyscy mają rację!
Most na rzece Zulu – nowa gra w ofercie House of Skills